tiistai 7. huhtikuuta 2009

Mistähän näitä tulee

Kehotetaan kouluttautumaan ja hakemaan duuni

Ihmettelijä ( ihmettelee asiallisesti eriarvoisuutta ja tuloeroja)
Itse asun tällähetkellä vanhempieni luona ja olen työmarkkinatuella työttömänä, saan 200e/kk tukea, ja sillä on pärjättävä. Varaa ei ole muuttaa omaan asuntoon ennen kuin saan töitä. Tuntuu kummalliselta kuulla tällaisia uutisia.

Nuija ( mielestäni - kirjoituksen perusteella narsistinen psykopaatti kirjoittaa)
Jos haluat saada samaa liksaa onneksi asut Suomessa, voit ihan ilmaiseksi kouluttautua samaan asemaan ( mikä on Liliuksen koulutus - saako kakikki samaa liksaa jolla on sama koulutus kuin Liliuksella - voi pyhä sylvi) Joten ei muuta kuin opiskelemaan vaan siitä ja hankkimaan osaamista työelämään. Ei minua samanaikaisesti työssäkäyvänä ( toivottavsti sinulla on vielä huomennakin töitä) ja opiskelevana kiinnosta maksaa sinun tukiasi joita kaveri kerää leppoisasti sohvalla maaten ( mikä mielikuva pelle) Ja kehtaat vielä tulla itkemään henkilöstä joka maksaa enemmän veroja kuin tulet saamaan palkkaa elämäsi aikana ( tuoko se tekee ihmisestä paremman) Kannahan ( huomaa - käskymuoto ja narsistinen typeryys) vastuusi tässä yhteiskunnassa ja mene duuniin tai opiskelemaan! ( mitä paskaa hahahahahahahahaaa )

...että silleen, jos tällaisia kirjoituksia kirjoitetaan ja julkaistaan - ei ole toivoakaan paremmasta -> suomi is going to the hell in high speed

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti