torstai 2. huhtikuuta 2009

Jokainen meistä tarvitsee kaveria ( matalalentoa)


Jyrki Kataisen vakiolause; jokainen meistä tarvitsee kaveria - ja jokainen tarvitsee yhteenkuuluvaisuuden tunnetta.

Mitä tuo lause pitää sisällään? Miksi Jyrki tarvitsee kaveria?

Katainen sanoo, että hallituksen tavoite on välittää ihmisistä? Miten se tapahtuu ja kuka tai ketkä siihen voivat uskoa?

Katainen ja koko hallitus kulkee ilman minkäänlaista punaista (valkoista) johtolankaa - täydellistä sekoilua köyhyydestä - leipäjonoista - elvytyksen kautta kaverin tarvitsemiseen.

Samat asiat ovat myös opposition ongelmana.

Taantumus loppuu? Vai loppuuko? Entäpä, jos se alkaa? Oliko menneet vuodet stabiileja vuosia elämisen ja olemisen kannalta - missä herrat leipoivat lainsäätäjän suosiollisella avustuksella itsestään miljonäärejä - ei tarvitse lotota.

Joten leikkauslistat voidaan aloittaa suurituloisten leikkaamisesta ja palkitsemisjärjestelmien leikkaamisesta - kyllä niihin löytyy päteviä johtajia hyvällä palkallakin. Systeemi on luotu pelkästään rahastusta varten eikä tähän ole kahta sanaa. Seuraavaksi käsittelen ajatuksiani ja tutkimuksia siitä - kuka ja muksi tällainen järjestelmä on luotu joka tyydyttää kateuden kautta kaikki ahneet - ja miksi rahasta on tullut uskonto?

"Lama" oli jokaisen normaaliälyisen tiedossa jo viisi vuotta sitten jollei pöntöt päässä olleet ihan tervassa ja hakanneet täysin setsuuria ja senkin väärällä tahdilla.

Ehdotus : Jos haluatte turhautua menkää eduskuntaan - siellä kuulee "totuuden"

1 kommentti:

  1. An obligation of appreciation is for sharing significant information. Your internet based diaries were helpful. I request to invigorate the blog through little by little. Moreover, find your blog.

    VastaaPoista