torstai 23. huhtikuuta 2009

Laki eläkkeiden leikkauksesta toteutumassa

Suomeen tulee laki, jossa ylin mahdollinen eläke on 4000€/kk / talous, riippumatta siitä montako ihmistä taloudessa asuu.

Väärin anastetut optiot kuten tekstissä mainitaan tullaan perimään takaisin - samoin kuin väärillä ansioilla ansaitut kultaiset sopimukset. Paperi on vain paperia - eikä tule tulevaisuudessa vaikuttamaan mitenkään.

Sanktiot ovat kovat. Vanhaa Alkcatrazin vankilaa on ehdotettu loppusijoituspaikaksi välttelijöille. Laki on globaali ja ja siksi sijoituspaikkakin on globaali - toisena vaihtoehtona oli Oswietciemin kylässä sijaitsevaa vanhaa leirintäaluetta mutta, koska leirillä suoritettiin julmia teloituksia, jotka kohdistuivat tiettyyn väestöön tästä luovuttiin. Sanktioista voidaan luopua lupautumalla käymään puolen vuoden ajan sossussa ja KELAN pakeilla sekä jonottamaan eväänsä ruokajonossa. Myös yksi käynti Hurstin pikkujouluissa vanha rippipuku päällä on pakollinen.

Turun linan vanha tyrmä on myös ajateltu ottaa käyttöön ja sinne on tarkoitus sijoittaa härskeimmät väärinkäyttäjät ja yhteiskunnan rahojen ahnehtijat ikään kuin näytille pientä muodollista maksua vastaan. Paikoista ei vielä liene sovittu.

Takaisin saadut rahat hassataan ns. oktooberifestareilla alkoholiin ja makkaraan - bileiden uskotaan kestävän kolmen sukupolven ajan. Pääjuhlallisuudet ovat Turun torilla, jossa ne jatkuvat aina vuoteen 2200 saakka.

Ohjelmassa on sirkushuveja - näytille tuodaan ökyjä ja filmeinä näytetään heidän ökyasumustensa matalaksi ajoa catepillarilla sekä "hullu-jussi" kaivurilla.

Juhlien aikan on järkevä ja tuottava työnteko kielletty. Sallittua on raju bilettäminen ja naiminen - viagraa jaetaan ilmaiseen. Mikäli tämä ei käy on ylensyöminen ja käsittämätön hulluttelu asiallista ja sallittua sekä toivottavaa.

Jotta homma ei menisi aivan läskiksi tehdään globaalista idioottikapitalismista ja kolmen sukupolven bileistä vertailututkimus, jota voidaan myöhemmin hyödyntää silloin kun isöpyörä alkaa hakkaamaan setsuuria ja viipottamaan omia teitään - tähän koetetaan keksiä myös preventiivinen lääke.

Onnea hankkeelle.

1 kommentti: