torstai 2. huhtikuuta 2009

Lilius siirtyy eläkkeelle - eläke yli 50000€ /kk

Nyt, kun lihavat vuodet ( 2008 osakepalkkio 2 149 000€ + 1000000€ palkaa) ei tule enää toteutumaan näyttää hän suomalaisen vastuunkantokykynsä ja lähtee 60- vuotiaana katkerana eläkkeelle.

Eläke onkin vain 50 000€/kk eli siis huomattavasti enemmän kuin tavallisen suomalaisen vuositulot. Kyllä on säälittävä kaveri.

Fortumin optio-ohjelmasta ovat ottaneet ilon irti myös Tapio Kuula - lähes miljoona € palkan lisäksi, Juha Laaksonen lähes miljoona € + liksa etc. - > siinä on teille yhteityökavereita - siinä on Jyrkin ystävät ja talkookaverit.

Lilius on repinyt kahdeksasa vuodessa valtion omistamasta yhtiöstä ja teidän maksamasta sähköstä yli 30 miljoonaa € ja nyt hän saa lisäeläkkeen ja normaalin työeläkkeen. Toivon, että Matti Vanhanen ei enää ajattelisi mitään hiihtäessään. Koko hallituksen "troikka" saisi luvan ottaa jalat alleen ilman etuja. Fortumin johdolta pitäisi ottaa palkkiot takautuvasti pois - kuten KELA ottaa tuhansilta opiskelijoilta kesätöistä tehdyistä tuloista.

Koko Fortum sotku on selvitettävä viimeistä piirtoa myöten. Tämä on moraalisesti kansalaisia halventavaa ja välinpitämätöntä ja vastuutonta politiikkaa. Kuka muistaa ja mitä Eikö asian pitänyt olla jo kunnossa? Johtajat vievät valtio-omistajaa kuin pässiä narussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti