sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Häpeäjälle

[quote]Tässä kateellisuuden ja katkeruuden yhteiskunnassa tulisi myös huomioida, että kyseiset 'huippueläkkeen' saajat ovat maksaneet tuloistaan veroja eläkkeen määrän perusteella noin 55-60%. Eli hieman keskimääräistä enemmän.

Suomen yhteiskunnan naurettavuutta korostaa se ettei lahjakkaita johtajia pidetä missään arvossa, vaan pikemminkin heitä pidetään ahneina normaalien ihmisten hylkiminä yksilöinä. Herätkää kateelliset! Eivät kaikki tavalliset tallaajat voi olla valtion omistaman pörssiyhtiön johtajia! Lahjat eivät vain riitä!

Tällainen katkeruus vain johtaa lahjakkaiden suomalaisten muuttoon ulkomaille kannustavimpien yhteiskuntien veronmaksajiksi! Suoraan sanoen suomalaisten asennoituminen taloudelliseen hyvinvointiin ja menestykseen hävettää minua!!![/quote]


Saisit itse hävetä narsistista ajattelutapaasi - "oman elämän luoja" - vertaat siis itseäsi Jumalaan. On vaikea kuvitella suurempaa syntiä kuin tuollainen ylimielisyys ja itsekeskeinen asenne, joka moraalittomuudessaan on omaa luokkaansa.

Hyvät johtajat ansaitsevat kunnon palkan ja kohtuullisen eläkkeen - niin suuren kuin heidän työnvaihtoarvonsakin on. Mutta pitää erottaa älyttömyydet ja ylilyönnit, joita ahneus on aina tuottanut tuoden myös kateuden tullessaan.

Sinä häpeäjä joudatkin häpeämään kirjoituksiasi. Opettele ajattelemaan hieman laajemmin - aloita historiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti