lauantai 28. maaliskuuta 2009

Suomen tuho


Mielekkyyden menetys suomalaisen tuhon taustalla.

Repimistä edestakaisin; kaikkea priorisoidaan - ja kaikki priorisoivat itseään.

Saatanallinen ralli päälle vaan - kyllä suomalainen jaksaa loputtomiin ja kärsii se myös loputtomasti. Se on aina saatavilla ja tavoitettavissa, se on saatanan ahne ja kade.

Suomi haluaa riisua presidentiltä vallan ja antaa sen pääministerille. Se vaan sopii, kun ei presidentti osaa käyttää auktoriteettiaan. Ainoa joka auktoriteettiaan tuntuu vähän väläyttelevän on Sauli Niinistö.

Työaika

Tehtyjen tutkimusten mukaan aikapainetta on jo normaalityöviikolla 42%:lla, 41-45 tunnin työviikolla 67%:lla ja siitä ylöspäin 79%:lla. Selkä särkyjä - mielenterveysongelmia - unettomuutta - itsetuhoajatuksia - depressiota - näköalattomuutta.

Noin puolet työkyvyttömyyseläkkeistä perustuu mielenterveysongelmiin - samoin noin viidennes sairaslomapäivistä. Sairaslomalle ajaa aamuöiset heräilyt ja palautumattomuus on vienyt kaiken voimavaran.

Se ettei tulevaisuus tuokaan sitä mitä on odottanut ajaa lopulta tappamaan itsensä tai toiset - tämä skenaario on alkanut näkymään - eikä sitä pelasta muutama koulupsykologi.

Suomen Tasavallan hallituksen toimet ovat kuin kärpäsen räpistelyä hämähäkin verkossa ja näin saa jatkua niin kauan kuin johto maassa ei osaa olla millään tasolla vuorovaikutuksessa kansalaisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti